Sijainti: Hytar

Öljyhydrauliikka

Hydrauliletkujen, -liittimien sekä -asennelmien myynti pohjaa kansainvälisesti tunnettujen valmistajien tuotteisiin. Valikoimaa laajentavat Hytarin oman konepajan haponkestävät letkuliittimet ja holkit. Valmistamme vuodessa satoja kilometrejä letkuasennelmia.

Tuotevalikoimaamme sisältyy tunnettujen päämiesten korkealuokkaiset hydrauliikkakomponentit, kuten venttiilit, pumput, moottorit jne. Laajaa valikoimaa täydentävät oman konepajamme standardi sekä asiakaskohtaiset hydraulisylinterit.

Nykyaikaisissa tuotantotiloissa valmistamme hydraulikoneikkoja, venttiiliryhmiä sekä kiertovoitelujärjestelmiä asiakkaiden piirustusten ja tarpeiden mukaisesti. Niin laiterakentajat kuin muukin asiakaskuntamme arvostavat laatua, puhtautta ja toimitusvarmuutta, jotka ovat tunnusmerkkejä kaikessa toiminnassamme.

Vesihydrauliikka

Hytar Vesihydrauliikka toimii yli 20 vuoden kokemuksella koneenrakennusteollisuuden ja tuotantolaitosasiakkaiden sopimustoimittajana. Suunnittelemme (Solid Works, 3D CAD) ja valmistamme nykyaikaisissa tuotantotiloissamme painevesitekniikkaan perustuvia sylintereitä, pumppuyksiköitä, venttiilistöjä ja kokonaisia ”avaimet käteen”-järjestelmiä.

Asiakaskohtaisesti räätälöidyt komponentit ja järjestelmät soveltuvat mm.:

  • korkea- ja matalapainevesihydrauliikkaan
  • korkeapainepesuun (ml. terästeollisuuden hilseenpesu)
  • vesisumutekniikkaan (kostutus, sammutus, pölynsidonta)
  • vesisuihkuleikkaukseen
  • koeponnistukseen

 

Tarvittaessa myös asennamme valmistamamme laitteet ja vastaamme After sales-palveluista (huollot, varaosat, ylläpito). Lisäksi modernisoimme olemassa olevia järjestelmiä.

Ajankohtaista

Subscribe to Ajankohtaista

Työkalut ja tarvikkeet

Tuotevalikoimassamme on kansainvälisesti tunnettujen valmistajien käsi-, akku-, paineilma- ja hydraulityökaluja sekä mäntä- ja ruuvikompressoreja ja korkeapainepesureita. Laajasta tarjonnasta löytyy sopiva työkalu niin teollisuus-, ammatti- kuin harrastekäyttöön.

Varastoimme myös teollisuustarvikkeita asiakkaittemme moniin eri käyttötarkoituksiin. Täydennämme tuotevalikoimaamme niin, että asiakkaamme voivat hankkia kauttamme kattavan valikoiman eri tuotteita. Innovatiivinen toimintamme antaa asiakkaillemme mahdollisuuden kehittää omia tuotteitaan kilpailukykyisemmiksi, nyt ja tulevaisuudessa.